Visats d’entrada al Vietnam

Posted by & filed under Vietnam Travel Guide.

Visats d’entrada al Vietnam

Tant sòls ciutadans d’alguns països poden visitar el Vietnam sense visat. Aquests països inclouen : La majoria els ciutadans de països de la ASEAN no necessiten visat per visitar Vietnam per 30 dies; ciutadans de Corea, el  Japó, Rússia i Escandinàvia ( passaports de Noruega, Dinamarca, Suècia i Finlàndia ) no necessiten visat per visites de menys de 15 dies. Tots els altres ciutadans necessiten obtenir un visat abans de marxar ( un visat pel Vietnam expedit a l’ambaixada o consolat del Vietnam ) o bé un visat d’ entrada aprovat amb antelació ( el visat s’expedeix a l’ arribada als aeroports internacionals de Vietnam ) obtingut abans de marxar.

Informació que ha de saber d’ara endavant

– No es requereix visat d’entrada  al Vietnam per viatges de menys de 30 dies : Ciutadans de Tailàndia, Filipines, Malàisia, Singapur, Indonèsia, Myanmar, Cambodja, Brunei i Laos.

– No es requereix visat d’entrada al Vietnam per viatges de menys de 15 dies: Ciutadans del Japó, Corea del Sud, Suècia, Noruega, Dinamarca, Finlàndia i Rússia

– No es requereix visat d’entrada al Vietnam per viatges de menys de 90 dies o múltiples visites en 6 mesos : Ciutadans de França amb passaport diplomàtic vàlid o passaports oficials.

-No es requereix visat d’entrada al Vietnam per viatges de menys de 60 dies: Ciutadans de Xile amb passaport diplomàtic o passaports oficials.

– No es requereix visat d‘entrada per viatges de menys de 60 dies : Titulars de la Targeta de Viatges de Negocis ABTC de la Cooperació Econòmica de l Àsia Pacífic ( APEC ).

– No cal visat d’ entrada per viatjar a l’illa de Phu Quoc al Vietnam : Estrangers i nacionals vietnamites amb passaports estrangers que entrin al Vietnam per una frontera internacional i viatgen a continuació  a l’ illa de Phu Quoc i hi estan menys de 15 dies estan exempts de demanar el visat pel Vietnam. El passaport ha de ser vàlid per al menys 45 dies. Si els visitants volen viatjar a altres llocs o quedar-se a l’illa per més de 15 dies, el Departament d’ Immigració serà responsable de expedir visats al moment.

– No es requereix visat per a vietnamites a l’estranger per estades de menys de 90 dies si tenen un certificat d’ exempció .

Considerem aquesta informació del seu interès.

Informació general sobre el Vietnam

Amb un procediment senzill i fàcil per a obtenir el visat, per què no fa un viatge al Vietnam per descobrir els seus encants ocults, el bonic país i l’amistosa gent.

Comments are closed.