Visat pel Vietnam tipus A1

Posted by & filed under FAQ.

Visat pel Vietnam tipus A1

Visat pel Vietnam tipus A1

Abans de que sàpiga què és el visat de tipus A1 i qui el pot obtenir, si us plau tingui en compte que som una agència de viatges i tant sòls  tramitem visats de tipus C1, C2 o B3.

Li donem la definició del visat de tipus A1 tant sòls per referència. No ens demani de tramitar aquest tipus de visat ja que som una agència de viatges i podem tramitar tant sòl visats de tipus C1, C2 i B3. No ens pregunti perquè  tenim tant sòls aquests visats. Gràcies per la seva comprensió.

El visat de tipus A1 s’ expedeix a membres oficials e delegacions invitades pel Comitè Central del Partit Comunista, L’ Assemblea Nacional, El President d’ Estat o el Govern i invitats el mateix ranc convidats per ministres, presidents o sot presidents de Comitès populars de províncies o ciutats sota l’ Autoritat Central, i al familiars i assistents que els acompanyen.

Una altra vegada, som una agència de viatges i tant sòls oferim el que podem fer amb l’ autorització que tenim per la nostra empresa. tramitem  el visat a l’arribada  o renovem/ allarguem els visats pel Vietnam de tipus C1, C2 i B3 i prou.

Comments are closed.