Visat d’entrada al Vietnam

Posted by & filed under FAQ.

Visat d’entrada al Vietnam

Visat d’entrada al Vietnam

Els viatgers han de demanar un visat d’ entrada al Vietnam si volen entrar al Vietnam per turisme. Els ciutadans dels països següents:

Els titulars d’un passaport de Tailàndia, Filipines, Malàisia, Singapur, Indonèsia, Myanmar, Cambodja, Brunei i Laos no necessiten visat per entrar al Vietnam per menys de 30 dies. Recordi de demanar el visat d’ entrada si vol quedar-se per més temps del  temps permès.

Titulars de passaports del Japó, Corea del Sud, Suècia, Noruega, Dinamarca, Finlàndia i Rússia no requereixen visat per viatjar al Vietnam per menys de 15 dies. Recordi de demanar el visat d’ entrada si vol quedar-se més temps de permès.

Els ciutadans de països que no han estat mencionats abans necessiten demanar el visat d’ entrada per tal d’ evitar problemes amb el seu viatge al Vietnam.

Hi ha dues opcions per demanar el visat d‘ entrada :

1/ Sol·licitar el visat a través del consolat o ambaixada del Vietnam al seu país.

2/ Sol·licitar el visat online a través d’un agent autoritzat per obtenir la carta d’aprovació pel visat a l’ arribada als aeroports internacionals del Vietnam. La carta d’ aprovació es la carta aprovada pel Departament d’ Immigració ( Govern vietnamita ) per permetre’l recollir el visat a l’ arribada a l’ aeroport del Vietnam. L’ agent prendrà les seves dades personals i les presentarà a l’ Oficina d’ Immigració ( oficina del Govern vietnamita) per obtenir la carta d’ aprovació per a vostè.

Si us plau, escrigui’ns a info@vietnamvisat.com si vol obtenir la carta d’ aprovació pel visat d’ entrada a l’ arribada.

Comments are closed.