Visat de negocis pel Vietnam

Posted by & filed under FAQ.

Visat de negocis pel Vietnam

Visat de negocis pel Vietnam

Ha de demanar el visat de negocis si vol treballar o fer negocis al Vietnam.

Si us plau, tingui en compte que si vol treballar legalment al Vietnam ha de tenir un permís de treball, i el visat de negocis és tant sòls una de les condicions per sol·licitar el permís de treball. El permís de treball és diferent del visat de negocis i no es pensi que pot treballar legalment al Vietnam amb el visat de negocis.

Tramitem la carta d’ aprovació pel visat a l’ arribada a l’ aeroport del Vietnam per visats de turisme i negocis. Normalment, organitzem automàticament el visat de turisme per visats de 1 mes, i el de negocis per visats de 3 mesos.

Si vostè vols un visat de negocis  però li arreglem  una carta d’ aprovació pel visat de turisme, si us plau escrigui’ns a info@vietnamvisat.com immediatament per a una nova carta d’ aprovació. Per descomptat, no li cobrarem per cap canvi.

Si vol un visat de turisme però li tramitem la carta per recollir el visat a l’arribada per raons de negocis, no pateixi. Amb el visat de negocis pot viatjar sense cap problema i no li cal cap canvi.

En resum, amb el visat  de negocis pot viatjat pel Vietnam sense problema, però amb el visat de turisme  pot tenir problemes si treballa o fa negocis al Vietnam.

Si us plau, recordi de  demanar el visat de negocis si el seu cas cau dintre dels següents casos : ( aquests són tant sòls alguns dels casos amb els que ens hem trobat, i estaríem molt contents si pogués compartir amb nosaltres la seva experiència  escrivint a info@vietnamvisat.com.

Els mariners que entrin al Vietnam per via aèria però un cop dintre volen anar al seu vaixell per  negocis o marxar del Vietnam en vaixell han de demanar el visat de negocis.

Les tripulacions han de demanar el visat de negocis si estan de servei.

Les persones que atenen un congrés o reunió internacional han de demanar també el visat de negocis.

Comments are closed.