Visa pel Vietnam a l’ aeroport.

Posted by & filed under FAQ.

Visa pel Vietnam a l’ aeroport.

Visa pel Vietnam a l’ aeroport.

Hi ha dues maneres d’ obtenir el visat per entrar al Vietnam : 1) demani el seu visat al consolat o ambaixada de la seva localitat si n’hi ha una de disponible. 2) Demani’l amb nosaltres per obtenir la carta d’ aprovació per recollir el visat a l’aeroport del Vietnam si no hi ha ambaixada o consolat al seu país o les te molt lluny.

Si us plau, recordi de demanar la carta d’ aprovació si vol obtenir el visat per entrar al Vietnam a l’ arribada a l’ aeroport de Vietnam. La carta aprovada pel govern li permetrà entrar al Vietnam a 3 aeroports : Hanoi, Ho Chi Minh i Danang.

Quan arribi a l’ aeroport a Hanoi, Ho chi Minh o Danang, veurà el taulell de visats (  Landing Visa Counter ) abans d’ immigració. Si us plau, vagi al taulell per ensenyar la seva carta d’ aprovació per tenir el visat segellat al seu passaport abans de  sortir per la cua d’ Immigració.

Alguns ciutadans poden entrar al Vietnam sota la pòlissa de lliure de visat, però si vol quedar-se més temps i demana una carta d’ aprovació. Si us plau recordi d’anar al taulell de visats per ensenyar la carta  per tal d’ obtenir el seu visat per a la seva petició de quedar-se més temps. La carta d’ aprovació serà invalidada si va directament  a la cua d’ Immigració per sortir, degut a que els oficials

es pensaran que entra el país sota les normes d’ exempció de visat. Aquesta situació afecta als ciutadans de Dinamarca, Noruega, Suècia, Finlàndia, Rússia, Japó, Corea ( Seul ) Singapur, Malàisia, Indonèsia, Tailàndia Laos i Cambodja.

Comments are closed.