Sobre nosaltres

Sobre nosaltres Visat Vietnam

Sobre nosaltres Visat Vietnam

Vietnam us dóna la benvinguda obertament I amb gust, sigui per viatjar o per negocis I organitzar un visat per Vietnam és ara més fàcil que mai. Podeu obtenir el visat  demanant-lo als Consulats o Embaixades de Vietnam al seu pais. O bé el pot demanar online amb nosaltres si no hi ha Embaixades o Consulats de Vietnam allá on vostè es troba.

www.vietnamvisat.com esta pensat per donar-l’hi informació actualitzada  sobre com obtenir  el visal per Vietnam. Li podem sugerir maneres d’ obtenir el visat e manera fàcil, ràpida I segura, peró barata. Si vol preguntar com obtenir el visat per Vietnam en el seu cas, ens pot enviar un correu electronic a info@vietnamvisat.com. Li contestarem en 1 o 2 hores d’ oficina després de rebre’l.

També ens pot enviar la sol·licitud fent clic a enviar formulari visat i completant el formulari pel visat per Vietnam. Després de rebre la seva sol·licitud, començarem el procés obtenint per a vostè una carta d’aprovació pel visat per Vietnam en un màxim de dos dies, i tot seguit li enviarem aquesta carta per correu electrònic. Un cop tingui la carta, imprimeixi-la i amb dues fotografies de mida de passaport, embarqui a l’avió i reculli el seu visat a un dels aeroports internacionals de Vietnam.  (Hanoi capital city, Ho Chi Minh o Saigon city o bé Danang city. )

www.vietnamvisat.com és una empresa local a Vietnam. Coneixem la nostra cultura, les nostres lleis i, per descomptat, sabem les regulacions per als visats per Vietnam. Amb deu anys d’experiència gestionant visats per Vietnam, l’aconsellarem exactament en que fer per a obtenir el visat.

En conclusió, www.vietnamvisat.com esta fet per a suggerir-li la millor manera possible d’obtenir el seu visat. Provi’ns, si us plau,  repensi’s Vietnam i digui als seus amics que Vietnam esta oberta i us dóna la benvinguda a tots vosaltres.

Estalviar-vos temps i diners és la nostra prioritat.

Per qualsevol sol·licitud, si us plau escriviu-nos a: info@vietnamvisat.com.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.