Simple passos per obtenir el visat pel Vietnam

Posted by & filed under News on Visa.

Simple passos per obtenir el visat pel Vietnam

Simple passos per obtenir el visat pel Vietnam

El Vietnam és un país captivador, cobert d’ un paisatge exuberant,  vistoses carreteres de muntanya, bellesa marina natural i ares costaneres fascinants. Aquesta és la raó per la qual un gran nombre de turistes  venen a aquest país cada any. D’acord amb les estadístiques de turisme, cap a uns 5.049.855 turistes internacionals han visitat el Vietnam l’any 2010.

Si planeja venir de vacances o de viatge de boda a aquest país fascinant, ha d’obtenir un visat abans d’ arribar al Vietnam. Les persones que intentin entrar al Vietnam sense un visat vàlid seran enviades de retorn a l’últim port de sortida.

El visat i altres condicions d’entrada poden canviar regularment, així que ha de contactar el consolat o ambaixada més propera per obtenir informació actualitzada. Normalment hi ha quatre tipus de visat com ara visat de turisme, d’ estudiant, de negocis i de trànsit. El visat de turisme és vàlid per a 1 mes, mentre que el de negocis és vàlid per 3 mesos i el visat de trànsit  per tant sòls 5 dies. Normalment, el visat d’estudiant es tramita desprès de la seva arribada.

Obtenir el visat pel Vietnam no és un feinada. Aquí hi ha alguns passos senzills que el poden ajudar a obtenir el visat pel Vietnam a temps.

  • Hi ha dues maneres amb les que pot obtenir el visat pel Vietnam. Una manera d’obtenir el visat d’ entrada és demanant-lo al consolat o ambaixada del Vietnam més proper. Si no hi ha consolat o ambaixada a la seva localitat,  necessita escollir la segona opció que és el “ Visat a l’ Arribada” ( Visa on arrival )
  • A diferència els primers dies, obtenir el visat ja no és un procés frustrant i que porta molt temps. Amb la implementació d’un sistema electrònic modern per a processar el visat, obtenir el visat és fàcil i senzill. El visat a l’Arribada o visat pre- tramitat és la millor opció per als turistes als que se’ls està acabant el temps, no poden trobar un consolat o ambaixada propers o no volen enviar el seu passaport per correu.
  • Primer necessitarà omplir el formulari online i confirmar la informació per processar el seu visat. També haurà de pagar la tarifa de servei a través dels nostres mètodes segurs de pagament.
  • En dos dies, rebrà la carta d’ aprovació per correu electrònic. Per embarcar a l’ avió, ha d’imprimir la carta d’ aprovació i adjuntar dues fotografies de mida de passaport.
  • Un cop arribi a l’ aeroport, ha d’ ensenyar la carta  pre aprovada al taulell de visats i ha de pagar la tarifa de segell. Els oficials d’Immigració li segellaran el passaport en 10-15 minuts.

Comments are closed.