Requeriments d’entrada i sortida pels viatgers al Vietnam

Posted by & filed under Vietnam Travel Guide.

Requeriments d’entrada i sortida pels viatgers al Vietnam

Requeriments d’entrada i sortida pels viatgers al Vietnam

Per tal ‘entrar al Vietnam, necessitarà un passaport vàlid amb al menys sis mesos de validesa i un visat vietnamita, un document, d’ exempció o una carta d’ aprovació per escrit per un visat a l’ arribada. Pot obtenir el document d’ exempció a l’ ambaixada o consolat vietnamita abans d’ anar al Vietnam.  Per obtenir la carta d’ aprovació per entrar, ha de contactar una agència de viatges  abans de marxar. Ciutadans dels Estats Units han reportant agències sense escrúpols que s’ en han aprofitat.

Si arriba sense un visat vietnamita apropiat, document d’ exempció o carta d’ aprovació per escrit, no se li permetrà l’entrada i serà subjecte de una deportació immediata. Els visats pel Vietnam són normalment per una sola entrada, a no ser de que el viatger demana específicament un visat d’ entrada múltiple, per el qual hi pot haver una tarifa més alta. Si planeja sortir del Vietnam i entrar-hi altra vegada des d’ un altre país, asseguri’ns de que el seu vist és d’ entrada múltiple. Si ’es d’entrada única, haurà de demanar un altre visat abans de tornar al Vietnam.

Si us plau, tingui present que hi ha dues tarifes pels que volen  recollir el visat a l’ arribada :  1)La tarifa de segell a l’ aeroport i 2) La tarifa de processament del visat, també anomenada tarifa de servei.

Si planeja viatjar al Vietnam per terra, ha d’ obtenir el tipus de visat que sigui apropiat pel seu passaport. Si us plau contacti   l’  ambaixada o consolat directament per obtenir aquest tipus de visat.

Encara que  tingui un visat vàlid, se li pot refusar l’entrada al Vietnam. Li advertim de que les regulacions d ‘ immigració vietnamites requereixen estrangers que entren el Vietnam que tant sòls poden fer l’ activitat per la qual s’han expedit els seus visat. Si canvia el propòsit de la seva visita, ha d ‘ obtenir permís d’ una autoritat apropiada amb antelació per fer-ho.

Si perd el seu passaport o li roben al Vietnam, ha d’ obtenir  un reemplaçament tant pel passaport com pel visat vietnamita. Si te una emergència, si us plau contacti el seu consolat o ambaixada, els quals poden expedir un passaport de validesa limitada en tant poc temps com en un dia; el govern vietnamita, però, necessita de tres a cinc dies, a partir del dia de sol·licitud, per expedir un visat de reemplaçament.

Informació general sobre el Vietnam

Amb un procediment senzill i fàcil per a obtenir el visat, per què no fa un viatge al Vietnam per descobrir els seus encants ocults, el bonic país i l’amistosa gent.

Comments are closed.