Què és un visat pel Vietnam a l’arribada ?

Posted by & filed under FAQ.

Què és un visat pel Vietnam a l’arribada ?

Què és un visat pel Vietnam a l’arribada ?

El visat pel Vietnam a l’arribada (VOA, visa upon arrival) vol dir que vostè obtindrà el visat vietnamita quan arribi a l’aeroport internacional al Vietnam (Noibai  aeroport internacional a Hanoi capital, TanSonNhat aeroport internacional a Ho Chi Minh city o Danang aeroport internacional a Danang city), amb la carta d’ aprovació d’Immigració el Vietnam.

Per obtenir el visat a l’arribada, ha d’obtenir una carta d’ aprovació per recollir el seu visat quan arribi a l’ aeroport. Si us plau, faci clic a enviar el formulari del visat online per obtenir la carta d’aprovació amb nosaltres.

El que segueix és el procediment complert per obtenir el visat a l’arribada :

– Obtingui la carta d’aprovació pel visat pel Vietnam a l’arribada a l’aeroport fent clic aquí per omplir el formulari online. En 12 – 24 hores desprès de rebre el seu pagament i la confirmació definitiva, li enviarem una còpia del la carta d’aprovació amb un codi per recollir el seu visat a l’arribada a l’aeroport del Vietnam.

– Imprimeixi la carta i porti dues fotografies de mida 4×6 per recollir el seu visat a l’aeroport. No s’ oblidi de portar la carta amb vostè.

– La tarifa de segell es pagarà directament a l’aeroport : 25 USD per persona per entrada única o 50 USD per entrada múltiple.

Notes:

Tramitarem automàticament el visat a l’arribada per a aquells qui entrin al Vietnam per via aèria.

-Si us plau, contacti l’ambaixada amb antelació si voldria entrar al Vietnam per port marítim, carretera o tren.

Comments are closed.