Puc obtenir un visat pel Vietnam a l’ambaixada amb la carta d’ aprovació ?

Posted by & filed under FAQ.

Puc obtenir un visat pel Vietnam a l’ambaixada amb la carta d’ aprovació ?

Puc obtenir un visat pel Vietnam a l’ambaixada amb la carta d’ aprovació ?

Si, si que pot, però tingui en compte que la carta d’aprovació per recollir el visat a l’ambaixada és diferent de la de recollir el visat a l’aeroport. Si us plau, faci’ns saber si necessita la carta d’aprovació per recollir el visat a l’ambaixada. Si no és així, tramitarem automàticament la carta d’aprovació per recollir el visat a l’aeroport.

De totes maneres, pot obtenir el seu visat a l’ ambaixada o consolat directament sense la carta d’aprovació a no ser de que aquests requereixin una carta d’aprovació del Vietnam abans de donar-li el seu visat.

Recomanem que esculli obtenir el visat pel Vietnam a l’arribada a l’aeroport si no hi ha ambaixada o consolat allà on es troba o si l’ ambaixada o consolat són lluny. Recollir el visat a l’aeroport internacional és senzill, fàcil i segur i no requereix tarifes addicionals. És convenient i legal ja que Vietnam encoratja a més viatgers i gent de negocis a visitar Vietnam.

Si us plau sol·liciti’l online a Vietnam-Immigration.Org fent clic a enviar formulari online o enviï un correu electrònic a info@vietnamvisat.com per obtenir la carta d’ aprovació.

Nota :

Tramitarem automàticament un visat d’arribada al Vietnam si no hi ha instruccions especials. Si us plau faci’ns saber per correu electrònic a info@vietnamvisat.com  si voldria  el seu visat segellat a una ambaixada.

Comments are closed.