Puc obtenir el visat pel Vietnam el mateix dia ?

Posted by & filed under FAQ.

Puc obtenir el visat pel Vietnam el mateix dia ?

Puc obtenir el visat pel Vietnam el mateix dia ?

Si que pot. Amb el nostre servei e visats, pot obtenir el seu visat pel Vietnam a l’arribada el mateix dia o més aviat si ho desitja.

Amb el nostre servei estàndard, vostè rebrà la carta d’aprovació en 24 hores desprès del pagament. Si vol el visat el mateix dia, si us plau enviï’ns un correu electrònic a info@vietnamvisat.com per un servei urgent pel mateix dia.

Normalment li enviarem la carta d’aprovació pel seu visat pel Vietnam en 24 hores desprès del pagament. Si us plau contacti’ns a info@vietnamvisat.com si el meu agent no li ha enviat la carta d’aprovació en 24 hores tal com s’ha confirmat.

Si vol obtenir el visat el mateix dia, si us plau faci click a enviar formulari de visat online i enviï’ns un correu electrònic per demanar un visat urgent pel Vietnam.

Nota :

-Si vol obtenir el visat pel Vietnam en un dissabte, diumenge o festiu, la tarifa de servei serà US$ 180 o mes ( no inclou la traifa de segell pel al visat d’ entrada única per 1 mes).

– Per a casos urgents, si us plau enviï’ns un correu electrònic a info@vietnamvisat.com per assegurar-se de que el visat es tracta com a un cas urgent.

Comments are closed.