Provisions en respecte a l’ equipatge

Posted by & filed under News on Visa.

Provisions en respecte a l’ equipatge

Provisions en respecte a l’ equipatge

l’equipatge e les persones que entren s’ entén com a les coses essencials per les seves necessitats diàries o viatges, incloent ‘ equipatge que viatja amb elles o el que s’ha enviat abans o desprès del seu viatge.

El temps límit per rebre equipatge enviat prèviament és  30  ( trenta ) dies des de la data l’equipatge arriba a la frontera.

Persones entrant o sortint poden dipositar el seu equipatge al magatzem de la duana a la frontera i reclamar-lo quan tornin a entrar o sortir. El temps límit per  deixar l’ equipatge no pot excedir 180   ( cent vuitanta) dies des de el dia en que es deposita al magatzem de la duana.

Si durant la duració del dipòsit de l’equipatge al magatzem de la duana les persones entrant o sortint fan documents per escrit per tal d’abandonar el seu equipatge, o, si un cop passat el temps límit, no el reclamen, el cap dels sub-departaments de la duana organitzarà la liquidació o destrucció del mateix en acordança amb les previsions de la llei en els casos en que aquest equipatge s’ha fet malbé.  El producte de la liquidació dels béns serà remès al pressupost de l’ Estat desprès e restar  les despeses per a la conservació i liquidació dels béns en acordança amb les previsions de la llei.

Regulacions de duanes per viatgers a l’entrada i a la sortida del Vietnam

Comments are closed.