El país i llenguatge del Vietnam

Posted by & filed under Vietnam Travel Guide.

El país i llenguatge del Vietnam

El Vietnam no és un país en guerra, sinó un país pacífic i bonic. Desprès de l’ alliberament  i la re-unificació “Doi Moi” al 1986, el Vietnam s’ha convertit en un atractiu lloc pel turisme i els negocis. De Nord a Sud del Vietnam, pot sentir i veure moltes boniques diferències en topografia, història, cultures i gent, així com paisatges.

Mirant el mapa, Vietnam es troba al centre del sud-est d’ Àsia i te la forma de la lletra S. Està a la península d’ Indoxina. El país fa frontera amb la Xina, Laos, Cambodja, el Mar de l’ Est i l’ Oceà Pacífic  a l’est i al sud amb una llarga costa de 3.260 Km, una àrea de terra de 330.991 km2 i la llargada total del país és de 1650 km des del punt més al nord fins al punt més al sud.

Algunes grans filosofies i religions han contribuït en la vida espiritual de la gent del Vietnam. Els recursos naturals del Vietnam ofereixen  paisatges mai tocats, platges verges, muntanyes altíssimes i rius tranquils. Per altra banda, la seva llarga i distintiva cultura serveix d’ imant  addicional tant pel visitants primerencs com pels que  hi retornen.

La població de la República Socialista del Vietnam és de més de 80 milions  amb la població urbana considerada més o menys als 19.7. Hi ha 54 minories ètniques vivint al Vietnam. Els Kinh ( o Viet ) conten per gairebé el 90 % de la població. Altres grups minoritaris grans inclouen els Tay, Thai, Muong, Dao i Khmer.

El llenguatge vietnamita és la llengua principal però  l’ anglès, francès, alemany i rus es poden entendre  a les grans ciutats.

El llenguatge vietnamita utilitza l’ alfabet llatí !

Per exemple : Xin chào ( hola, bon dia )

Informació general sobre el Vietnam

Amb un procediment senzill i fàcil per a obtenir el visat, per què no fa un viatge al Vietnam per descobrir els seus encants ocults, el bonic país i l’amistosa gent.

Comments are closed.