Aeroports internacionals del Vietnam

Posted by & filed under FAQ.

Aeroports internacionals del Vietnam

Aeroports internacionals del Vietnam

L’ aeroport de Tan son Nhat a Ho Chi Minh  (Saigon) city. Ho Chi Minh city, també anomenada Saigon city, està al sud del Vietnam. Ho Chi Minh (Saigon) city és molt famosa pel mercat de Ben Thanh, els túnels de Cu chi, els museus de guerra i  els boscos de mangles de Can Gio. El visat a l’ arribada és disponible per als viatgers que vulguin obtenir els seus visat a l’ arribar a Tan Son Thanh, si tenen la carta d’ aprovació.

L’aeroport  internacional de Noi Bai a Hanoi city. Hanoi city és la capital del Vietnam i es troba al nord del país. Hanoi city és famosa pels seus 36 carrers, llacs i  moltes atraccions turístiques antigues. El visat a l’ arribada és disponible per als viatgers que vulguin obtenir els seus visat a l’ arribar a Noi Bai, si tenen la carta d’ aprovació.

L’ aeroport internacional de Danang a Danang city, al centre del Vietnam. Danang city és famosa pel museu de Cham,  les Muntanyes de Marbre i les seves platges. El visat a l’ arribada és disponible per als viatgers que vulguin obtenir els seus visat a l’ arribar a Danang, si tenen la carta d’ aprovació.

L’ aeroport de Cam Ranh a Nha Trang city. Nha Trang  es troba al centre del Vietnam, i es famosa per la seva badia, platges i illes pacífiques.  El visat al’ arribada no hi és disponible.

L’ aeroport  internacional de Cat Bi a Hai Phong city. Hai Phong city és una de les ciutats més grans del Vietnam, i es troba al nord del país. El visat a l’arribada no està disponible.

L’ aeroport internacional de Phu Bai a Hue city. Hue es troba al centre del Vietnam i és famosa per l’ antiga ciutadella imperial i la música de les Corts Reals. El visat a l’arribada no està disponible.

Comments are closed.