Visat pel Vietnam de tipus D

Posted by & filed under FAQ.

Visat pel Vietnam de tipus D

Visat pel Vietnam de tipus D

El visat de tipus D  s’ expedeix a estrangers entrant al Vietnam sense invitació de ningú, sigui organització o individu. Els visats marcats D són vàlida per 15 dies, altres visats són vàlids per 30 dies o més.

El visat de tipus D s’ expedeix usualment a l’ arribada a l’aeroport del Vietnam per a persones que entren al Vietnam per raons extremadament urgents i no tenen temps d’ anar al consolat o ambaixada per demanar un visat.

El visat de Tipus D també s’ expedeix  al consolat o ambaixada per a persones que volen anar al Vietnam però no tenen invitació de ningú, sigui organització o individu al Vietnam.

Comments are closed.